Voor Wie

Voor iedereen die zijn gedachtepatroon wil doorbreken. Ik ga met jou op zoek naar de technieken om jouw Mindset te veranderen.

 

Wat is het

Persoonlijke coaching op gebied van mentale kracht, de Mindset. Een Mindset is een gedachtepatroon. Een manier waarop jij denkt.
De Mindset, of "overtuiging", die je hebt heeft invloed op je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is een patroon van gedachten die je elke dag bezig houden. 

Je leert en ondergaat krachtige technieken die je handvatten gaan geven om zelf aan de slag te gaan.

  

Werkwijze met resultaat

Tijdens coaching maak ik je o.a. bewust van jouw belemmerende overtuigingen. Ik laat je zien welke strategieën wél werken voor jou!

Ik maak een keuze uit technieken die voor jou van toepassing zijn en je helpen in het proces. Het leven verandert nu je weet hoe jouw gedachten je gevoel en gedrag kunnen sturen.

Ik geef je instructies hoe je zelf EFT kunt toepassen. Voor eenvoudige klachten kun je zelf EFT toepassen waarbij je op bepaalde meridianen tapt (klopt) om emotionele blokkades op te lossen. 

" Voor mij hebben de sessies erg goed geholpen, ik heb geleerd dingen makkelijker los te laten en met een ander oog naar de situatie te kijken." 

" De begeleiding vond ik heel fijn. De interesse die Katrien toonde en het vertrouwde gevoel wat ze me gaf

vond ik erg prettig" 

 

Plan een gesprek

Na een gratis intake gesprek bepaal je of je een traject start. Per sessie 1,5 uur betaal je € 90,-  (particulier individuele coaching). Voor vergoedingsmogelijkheden kun je informeren via jouw werkgever.

Bij het starten van een traject ontvang je het inspiratie boekje "Why your Mindset is your most Powerful tool", een boekje waarin teksten met bijbehorende inspirerende quotes worden beschreven.

 

"Het lijkt wel of het boekje voor mij geschreven is..."

"Het boekje ligt op mijn nachtkastje, zo kan ik regelmatig een stukje lezen."