Als je je gewoontes wilt veranderen,

verander dan eerst je gedachten

Dit betekent dat als je je gedrag of gewoonten wil veranderen, je eerst kunt nadenken over de gedachten en overtuigingen die je hebt die aanleiding geven tot dat gedrag. Door deze te veranderen of aan te passen, wordt het gemakkelijker om je gewoonten te veranderen en nieuwe, meer positieve gewoonten te ontwikkelen. Het begint allemaal met het veranderen van je gedachten!wat is Mentale Veerkracht Training?

Voordat ik je vertel wat mijn Mentale Veerkracht training inhoudt, zal ik je eerst uitleggen wat Mentale Veerkracht überhaupt is. Dit is het vermogen om te herstellen en je leven weer op te pakken, ook als het leven je even een beetje tegenzit. Dit betekent dat jij de kracht hebt om succes te behalen, een positieve uitkomst te realiseren en jezelf te blijven ontwikkelen. Wat dat níet betekent? Je gevoel wegstoppen. Dat mag er best zijn, maar je mag het je niet in de weg laten zitten.

Mijn Mentale Veerkracht training omvat ten slotte álles om jou in staat te stellen dat je kunt omgaan met tegenslagen en dit eventueel zelfs kunt omzetten in iets positiefs. Dit doen we onder andere door jouw negatieve gedachten te doorgronden en te ontkrachten, maar ook door een 'Herstelmoment' te nemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan meditatie en ademhalingstechnieken. Hiermee leer je helderheid en rust in jezelf te vinden en veerkrachtig te blijven in diverse situaties.

Het belang van een Mindset coach

 

Een Mindset coach, zoals ik, helpt je de belemmerende gedachten in eerste instantie te signaleren. Vaak heb je zelf niet eens door dát je negatief denkt en dat dit überhaupt invloed heeft op de wijze waarop je handelt. Ik zorg ervoor dat je je hiervan bewust wordt én dat je de juiste tools in handen hebt om dit aan te pakken. Je zult merken dat je flexibeler bent in veranderende situaties, dat je in je eigen kracht staat, positiever in het leven staat en je eigen geluk hoog in het vaandel hebt. Op deze manier helpt een Mindset coach zoals ik je met een transformatie binnenin jezelf.

 


Je bent

écht

NIET DE ENIGE!

Coaching

 95% van de mensen heeft tussen de 2 en 8 maanden de tijd nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren

*


* Lally P, van Jaarsveld CHM, Potts HWW, Wardle J. (2010). How are habits formed: modelling habit formation in the real world. Euro J Soc Psycholm 40:998–1009.