Als je je gewoontes wilt veranderen,

verander dan eerst je gedachten

Dit betekent dat als je je gedrag of gewoonten wil veranderen, je eerst kunt nadenken over de gedachten en overtuigingen die je hebt die aanleiding geven tot dat gedrag. Door deze te veranderen of aan te passen, wordt het gemakkelijker om je gewoonten te veranderen en nieuwe, meer positieve gewoonten te ontwikkelen. Het begint allemaal met het veranderen van je gedachten!

Mentale Veerkracht Training met je team!

Als Mindset coach | Mentale Veerkracht trainer ondersteun ik bij het ontwikkelen van een positieve Mindset en het vergroten van de Mentale Veerkracht om uitdagingen effectiever aan te gaan en persoonlijke groei te bevorderen.


Mentale Veerkracht Mini-aanbod 

€165

Particulier

Je wilt meer weten over jouw Bewustwording, de Mentale Veerkracht en je Focus.

  • We hebben 2x een coaching gesprek
  • Je ontvangt een concrete Tool
  • Je ontvangt een audio 

 Tools ontvangen voor het creëren van rust in je gedachten. Je ziet kansen i.p.v. kritiek en dat je niet meer geraakt wordt door stress van anderen. Ervaar  "Een momentje voor jezelf"Klop je eigen Frustratie | Spanning | Negatieve Emotie weg! €11

Particulier

Hoe fijn zou het zijn als er een simpele oplossing is voor jouw negatieve emoties? Wat je altijd tot je beschikking hebt? 
Die is er: Emotional Freedom Techniques (EFT) is een effectieve en snelle methode om angsten en andere negatieve emoties weg te kloppen. Gewoon, met je eigen vingers.
Door deze tool te leren, krijg je jouw emoties onder controle!
Volg de instructies met deze video!


Het belang van een Mindset coach

 

Een Mindset coach, zoals ik, helpt je de belemmerende gedachten in eerste instantie te signaleren. Vaak heb je zelf niet eens door dát je negatief denkt en dat dit überhaupt invloed heeft op de wijze waarop je handelt. Ik zorg ervoor dat je je hiervan bewust wordt én dat je de juiste tools in handen hebt om dit aan te pakken. Je zult merken dat je flexibeler bent in veranderende situaties, dat je in je eigen kracht staat, positiever in het leven staat en je eigen geluk hoog in het vaandel hebt. Op deze manier helpt een Mindset coach zoals ik je met een transformatie binnenin jezelf.

 


Je bent écht

NIET DE ENIGE!

“Wat betekent het voor jouw sociale leven als je altijd maar druk,

minder vrolijk en snel geïrriteerd bent... 

steeds minder tijd voor jezelf vrijmaakt...

Hoe voelt dat?“Je kunt als werknemer informeren of jouw werkgever de kosten wil vergoeden.

Dit kan door eventuele inzet van jouw PLB uren (cao Ziekenhuizen).

Het is voor werkgevers interessant om een traject aan hun werknemers aan te bieden.

Om zo langdurig ziekteverzuim te voorkomen (duurzaam inzetbaarheid).

Als ZZP'er kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.