“Wat betekent het voor jouw sociale leven als je altijd maar druk,

minder vrolijk en snel geïrriteerd bent?

En voor je gezin? En steeds minder tijd voor jezelf vrijmaakt?

Hoe voelt dat?“

Volgens arbodienst ArboNed zijn mensen met een burn-out gemiddeld

279 dagen uit de roulatie.
Actief luister ik naar jouw verhaal. Samen selecteren we jouw problemen en maken we samen een plan van aanpak.

Heb je nog steeds pijn van een gebeurtenis van vroeger? Samen kijken we naar de gebeurtenis die onbewust een trigger is die jouw leven beïnvloed.

We kijken naar jouw onbewuste patronen vanuit jouw gezin. Je wordt bewust van jouw gedrag en reactie.

Je leert hoe jij het beste je brein gebruikt om beter je leven te leiden zoals jij dat wilt. Makkelijk focus kunnen houden, hoger energie niveau hebben en meer rust in je hoofd ervaren.

Jouw draagkracht gaan we vergroten met behulp van een techniek zodat jij moeilijke situaties weer aankunt. Hierbij ontvang je de audio met jouw persoonlijke tekst.

Je krijgt een ontspanningsoefening mee om dagelijks bij jezelf toe te passen. Na 2 min neemt jouw stress of spanning af.


Patricia 43 jaar

Ik vond de coaching heel prettig. Middels diverse technieken heeft Katrien me geleerd om trots te mogen zijn op wie ik ben.

Daarnaast heeft ze me geleerd om mijn eigen oude patronen te doorbreken en niet te projecteren op mijn kinderen. Ik heb een aantal praktische tools meegekregen die me helpen als er een stressvolle situatie ontstaat. Daardoor kan ik beter met dit soort situaties omgaan.

Rian 51 jaar

De begeleiding vond ik heel fijn. De interesse die Katrien toonde en het vertrouwde gevoel wat ze me gaf vond ik erg prettig. Ik ben op een positieve manier anders gaan kijken hoe ik met mijn leven omga.

Beau 25 jaar

Voor mij hebben de sessies erg goed geholpen, ik heb geleerd dingen makkelijker los te laten en met een ander oog naar de situatie te kijken.Je kunt als werknemer informeren of jouw werkgever de kosten wil vergoeden. Het is voor werkgevers interessant om een traject aan hun werknemers aan te bieden. Om zo langdurig ziekteverzuim te voorkomen.

- Je kunt meteen beginnen; je hoeft niet te wachten, geen verwijzing nodig

- Het draait om jouw gezondheid met daarbij een behandeling op maat

- Geen eigen risico van 385 euro per kalenderjaar kwijt

Als ZZP'er kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.
In overleg wordt een passende offerte gemaakt.