"Why your Mindset is your most powerful tool", een boekje waarin teksten over de Mindset met bijbehorende inspirerende quotes worden beschreven.

Je ontvangt een persoonlijke audio die ik tijdens de sessie voor je inspreek.

Je ontvangt een folder waarin precies staat hoe je bij jezelf de ontspanningsoefening van 2 min toe past. 

Persoonlijke begeleiding tijdens meditatie en ademhalingsoefening. Je ontvangt een audio.

Op de juiste momenten stuur ik je een inspirerende quote.

Naast het 1 op 1 gesprek mag je mij gedurende het traject contacten via WhatsApp.


R. 51 jaar

" De begeleiding vond ik heel fijn. De interesse die Katrien toonde en het vertrouwde gevoel wat ze me gaf vond ik erg prettig. Ik ben op een positieve manier anders gaan kijken hoe ik met mijn leven omga." 

B. 42 jaar

"Nadat ik vanuit de huisarts de behandeling (cognitieve gedragstherapie) had doorlopen was voor mij het gewenste effect nog steeds niet bereikt, ik had nog steeds geen rust. Katrien heeft me geholpen met een behandeling zodat ik mijn verleden los kon laten. Vandaaruit zijn we verder gegaan en heb ik praktische tools gekregen die ik dagelijks toe kan passen. Ik ben haar heel dankbaar."Actief luister ik naar jouw verhaal. Samen selecteren we jouw problemen en maken we samen een plan van aanpak.

Heb je nog steeds pijn van een gebeurtenis van vroeger? Samen kijken we naar de gebeurtenis die onbewust een trigger is die jouw leven beïnvloed.

We kijken naar jouw onbewuste patronen vanuit jouw gezin. Je wordt bewust van jouw gedrag en reactie.

Jouw draagkracht gaan we vergroten met behulp van een techniek zodat jij moeilijke situaties weer aankunt. Hierbij ontvang je de audio met jouw persoonlijke tekst.

Je krijgt een ontspanningsoefening mee om dagelijks bij jezelf toe te passen. Na 2 min neemt jouw stress of spanning af.

Je leert hoe jij het beste je brein gebruikt om beter je leven te leiden zoals jij dat wilt. Makkelijk focus kunnen houden, hoger energie niveau hebben en meer rust in je hoofd ervaren.


Je kunt als werknemer informeren of jouw werkgever de kosten wil vergoeden. Het is voor werkgevers interessant om een traject aan hun werknemers aan te bieden. Om zo langdurig ziekteverzuim te voorkomen.

Als ZZP'er kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.
In overleg wordt een passende offerte gemaakt.