HAN student Minor Personal Impact 

Hanneke 46 jaar

Utrecht

Katrien zet me met beide benen op de grond en geeft me positieve energie!

Wat ik meeneem uit haar sessies is dat ik bij stress de tijd neem om even met mezelf af te stemmen wat ik nodig heb.

Katrien is een heel fijn persoon waar ik graag bij ben. Gelukkig is er bij Katrien ook ruimte voor een lach. 

Coaching met Nei 

 

 

Bergje 41 jaar

Den Bosch

Van Katrien heb ik EFT mogen leren en ik kan het nu zelf toepassen. Wat het doet voor mij: Als de emoties mij de baas worden, lukt het 't mij niet meer om tot 10 te tellen en bewust ademhalingsoefeningen te doen. Het enige wat mij echt helpt is direct toepassen van EFT in de hoge emotie of voorafgaande aan spannende momenten waarbij ik weet dat evt. emoties me kunnen overmannen. 

Het zelf toepassen is simpel, maar de uitwerking is zo groot en werkend!

Mentale Veerkracht 1op 1 coaching 

 

 

Lieke 21 jaar

Veghel

Ik vond het heel prettig. Ik heb al meerdere keren cursussen gehad waarbij de theorieën achter de Mindset vertelt werden. Maar nu heb ik ook echt praktische dingen meegekregen die ik kan toepassen wanneer ik merk dat het me qua spanning even te veel wordt of het juist kan voorkomen.

Mentale Veerkracht 1 op 1 coaching 

 

 

Janneke 32 jaar

Uden

De aanleiding voor het starten van het coachtraject was dat ik het vaak druk in mijn hoofd heb (stress), streng voor mezelf ben en last heb van schuldgevoelens over een bepaalde situatie. Met EMDR zijn de schuldgevoelens afgevlakt. Met de andere tips en oefeningen is de stress gereduceerd en ben ik milder voor mezelf. Ook herken ik beter wanneer de stress opkomt en heb ik geleerd er op dat moment op te anticiperen.

Coaching met EMDR 

 

 

 

Vera 40 jaar

Vught

Dit coaching traject heeft een enorm positieve invloed gehad op mijn leven. D.m.v. EMDR, inzichten en wijsheden was ik al naar een paar sessies verlost van woedeaanvallen, frustraties en triggers veroorzaakt door wanhoop en onmacht. De wijze waarop Katrien coacht, haar persoonlijkheid, competentie, passie en ambitie werken magisch. Ik heb het gevoel dat ik bij tegenslagen veerkrachtiger ben, mede doordat Katrien je leert om op een andere manier naar gebeurtenissen | personen te kijken. Met de goede handvatten die Katrien aanreikt sta ik sterker dan ooit in het leven!

Coaching met EMDR 

 

 

Beau 23 jaar

Wijchen 

Voor mij hebben de sessies erg goed geholpen, ik heb geleerd dingen makkelijker los te laten en met een ander oog naar de situatie te kijken.

Coaching met EMDR Reactie

Ellen Boon Operationeel Manager OK Radboudumc Nijmegen 

De plenaire opening op de scholingsdag voor bijna 200 personen van de OK vond ik erg inspirerend, Katrien heeft een inspirerend verhaal. Hoe ze de presentatie vormgeeft en het verhaal verteld is haar echt eigen. Ze brengt het heel goed over gecombineerd met interactie!

 

 

Reactie

Santé Partners Geldermalsen

Reactie van het zorgpersoneel; Inspirerend, Eye opener, Enthousiast, Interactief, Verhelderend, Mooie bewustwording! 

Reactie

Annemarie van Loon Kliniekmanager PoliDirect Ravenstein

Een interessante Masterclass mogen bijwonen met mijn team van PoliDirect Ravenstein. "Wil je ook in een prettig team werken; word bewust van je Mindset!" Het werd een geslaagde avond, interactief met hier en daar kleine en ontspannen opdrachten. Katrien hartelijk dank.

 

 

Reactie

Medewerkers Endoscopieafdeling Bernhoven Uden 

Wat wij meenemen vanuit de workshop is de bewustwording van jezelf, hoe ontstaat mijn gedrag, wat is mijn trigger en waarom oordelen we zo snel?  

Reactie

Yonathan Broekhoff Arnhem 

Via solopartners heb ik me aangemeld voor de workshop "Ga aan de slag met je Mindset" bij ZorgdesQ in Arnhem. 

Ik ben helemaal niet zweverig, de omschrijving van de workshop heeft me overgehaald. Anderhalf uur workshop was precies goed om weer even stil te staan waar het nou echt allemaal om gaat in mijn leven. Katrien had een erg prettige coaching stijl. Ongedwongen, met de juiste vragen bij de juiste personen. De informatie was op iedereen afgestemd en goed onderbouwd. Ik vond het jammer dat de tijd er alweer op zat , want een goede coach helpt niet alleen met antwoorden zoeken, maar laat je ook denken over nieuwe vraagstukken. Dankjewel Katrien.

 

 

Henk Schrover PoliDirect Ravenstein

Een bijzondere avond waarin Katrien je meeneemt in de wereld van de NLP en de toepassing in werk en privé. Het was een leerzame en inspirerende avond. Ben erg benieuwd naar het vervolg.

Reactie

Gul Ergezer Kliniekmanager PoliDirect Breda

Een interessante training voor mij en het personeel.

Het is goed om eens stil te staan wat we allemaal doen. Onze bewustwording.

Ik vond het zeker inspirerend om de training  jaarlijks terug te laten komen.

Ronald Schulte operatieassistent Radboudumc Nijmegen 

Ik heb een Masterclass gevolgd bij Katrien. Wat ze bij mijn inzichtelijk heeft gemaakt, is het oordelen over mijn collega's. Iedereen staat /werkt met zijn eigen normen en waarden. Daardoor wordt het voor mij ook minder frustrerend. Focus je op jezelf en heb minder Verwachtingen van je collega's. Dat verhoogd voor mij de Werkvreugde! Blijf bij jezelf.

Reactie