Janneke 32 jaar

De aanleiding voor het starten van het coachtraject was dat ik het vaak druk in mijn hoofd heb (stress), streng voor mezelf ben en last heb van schuldgevoelens over een bepaalde situatie. Met EMDR zijn de schuldgevoelens afgevlakt. Met de andere tips en oefeningen is de stress gereduceerd en ben ik milder voor mezelf. Ook herken ik beter wanneer de stress opkomt en heb ik geleerd er op dat moment op te anticiperen.

Vera 40 jaar

Dit coaching traject heeft een enorm positieve invloed gehad op mijn leven. D.m.v. EMDR, inzichten en wijsheden was ik al naar een paar sessies verlost van woedeaanvallen, frustraties en triggers veroorzaakt door wanhoop en onmacht. De wijze waarop Katrien coacht, haar persoonlijkheid, competentie, passie en ambitie werken magisch. Ik heb het gevoel dat ik bij tegenslagen veerkrachtiger ben, mede doordat Katrien je leert om op een andere manier naar gebeurtenissen | personen te kijken. Met de goede handvatten die Katrien aanreikt sta ik sterker dan ooit in het leven!

Lieke 21 jaar

Ik vond het heel prettig. Ik heb al meerdere keren cursussen gehad waarbij de theorieën achter de Mindset vertelt werden. Maar nu heb ik ook echt praktische dingen meegekregen die ik kan toepassen wanneer ik merk dat het me qua spanning even te veel wordt of het juist kan voorkomen.


Ziekenhuis Bernhoven Uden

Medewerkers Endoscopieafdeling Jolanda, Monique, Mirjam en Margot (aanwezig op de foto en geven een reactie).

Wat wij meenemen vanuit de workshop is de bewustwording van jezelf, hoe ontstaat mijn gedrag, wat is mijn trigger en waarom oordelen we zo snel?  

Annemarie van Loon Kliniekmanager PoliDirect

Een interessante Masterclass mogen bijwonen met mijn team van PoliDirect Ravenstein. "Wil je ook in een prettig team werken; word bewust van je Mindset!" Het werd een geslaagde avond, interactief met hier en daar kleine en ontspannen opdrachten. Katrien hartelijk dank.

Henk Schrover medewerker PoliDirect

Een bijzondere avond waarin Katrien je meeneemt in de wereld van de NLP en de toepassing in werk en privé. Het was een leerzame en inspirerende avond. Ben erg benieuwd naar het vervolg.

Stichting Santé Partners Geldermalsen

Reactie van het zorgpersoneel; Inspirerend, Eye opener, Enthousiast, Interactief, Verhelderend, Mooie bewustwording!