In 1977 ben ik in Brabant geboren. Werkend en studerend als verpleegkundige trok de operatiekamer mijn aandacht.

Tijdens de opleiding kwam mijn innerlijke criticus steeds meer in beeld. Ik had daar last van. De dynamiek op de OK speelde daar zeker een rol in. Mijn belemmerende overtuigingen werden steeds groter gemaakt door mijzelf. Wat was de invloed van de acute spanning, specialisten, slechte afloop, uren werken en midden in de nacht adequaat kunnen reageren voor een acute operatie.

Vanuit de Brabantse opvoeding was mijn aanname: "Doe maar zoals het hoort, werk maar door!" Mijn stemmen in mijn hoofd vertelde me ook steeds meer: "Ach, ga maar door, want wat zullen die anderen daar wel niet van denken?" De ander was in mijn ogen altijd beter.

Tijdens mijn moederschap wilde ik het allemaal goed doen, vooral hard werken! Vrouw, moeder, operatieassistent, zus, vriendin, dochter en alle taken die daarbij horen. O ja, één iemand vergat ik..... MEZELF!

"Doe maar zoals het hoort, werk maar door!"


Communicatie en gedrag van mensen trok mijn aandacht. Wat gebeurde er met mij, waar had ik invloed op?

Sinds 2018 richt ik me op Coaching voor de Zorg en Training Mentale Veerkracht voor jou of je Team. Wat gebeurt er in ons brein, hoe vergroot je de Mentale Veerkracht en wat is de invloed van onze Mindset hierbij!

10% is wat je overkomt

90% hoe je het ervaart

Ik ben een gepassioneerde coach en pas behandelingen toe die zich richt op het bevorderen van welzijn en persoonlijke groei. Mijn expertise omvat verschillende benaderingen, zoals positieve psychologie, coachen met NLP, coachen met Transactionele analyse, intuïtief systemisch coachen, NEI, EFT en Trainingsacteren.

Met een achtergrond in de positieve psychologie, geloof ik sterk in het benutten van iemands eigen kracht en potentieel. Mijn doel is om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Door mijn training in NLP en Transactionele analyse ben ik in staat om effectieve coaching strategieën toe te passen. Hierdoor kan ik mijn cliënten helpen bij het identificeren en veranderen van belemmerende overtuigingen, het ontwikkelen van positieve denkpatronen en het stellen van doelen die leiden tot persoonlijk succes.

Tijdens het coachtraject 1 op 1 maak ik gebruik van bepaalde behandelingen. Ik maak gebruik van NEI en EFT-technieken, die krachtige hulpmiddelen zijn om nare ervaringen en emotionele blokkades aan te pakken.

Naast mijn coaching expertise ben ik ook een ervaren Trainingsacteur. Hierdoor kan ik mijn cliënten helpen om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en effectiever te interageren met anderen.

Kortom, mijn brede scala aan expertise stelt me in staat om een veelzijdige en doelgerichte aanpak te bieden, zodat mijn cliënten zich kunnen ontwikkelen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Onthoud; leren stopt nooit!