Wat is Mentale Veerkracht Training?

Door middel van Mentale Veerkracht Training kunnen teamleden bewust worden van hun eigen Mindset en denkpatronen. Ze leren om negatieve gedachten om te zetten in positieve, constructieve denkwijzen. Dit vergroot hun vermogen om uitdagingen aan te gaan en tegenslagen te overwinnen, wat essentieel is voor het behoud van motivatie en veerkracht.

 

Daarnaast bevordert Mentale Veerkracht Training ook de ontwikkeling van regie en eigenaarschap binnen het team. Teamleden leren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welzijn en prestaties. Ze worden aangemoedigd om zelfstandig beslissingen te nemen en initiatief te tonen, waardoor ze meer invloed hebben op hun werkomgeving en resultaten.

Inspiratiespreker

Mijn sessies zijn interactief en praktisch, voorzie deelnemers van concrete tools en strategieën om hun eigen regie te nemen en veerkrachtig om te gaan met uitdagingen. 

Ik geloof dat wanneer mensen bewust worden van hun eigen denkpatronen en gedrag, ze in staat zijn om positieve veranderingen door te voeren.

Door teamleden aan te moedigden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen groei en ontwikkeling, draagt dit bij aan het succes van het gehele team.

Mijn energieke en inspirerende presentatiestijl zorgt ervoor dat het publiek geïnspireerd en gemotiveerd raakt om stappen te zetten richting een veerkrachtiger en gelukkiger leven.

 

 

Borging na de Mentale Veerkracht Training

Mentale Veerkracht App

Wil je je Mentale Veerkracht versterken en tegelijkertijd de nodige feedback ontvangen? Dan is de app 'Mentale Veerkracht' precies wat je nodig hebt!

Deze app is ontworpen met het oog op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het streven is om je te helpen sterker en veerkrachtiger te worden in het omgaan met uitdagingen en stress. Met de regelmatige feedback van mij kun je jezelf beter begrijpen en kleine stappen zetten om je mentale welzijn te verbeteren.

 

"Ik heb de Mentale Veerkracht App als prettig ervaren. Het maakt me bewust van mijn gedrag, "dwingt" me om rustig de dag af te sluiten en mijn lijf en hoofd tot rust te brengen. Door de begeleiding van de lessen in de app en feedback van Katrien ga je 'verplicht' een rust moment nemen; Tijd voor jezelf, zeker een aanrader!" 

"Fijne app, Herstel momenten helpen mij. De vragen vond ik confronterend; ik schrik ervan hoe stress overgaat in slaaptekort, strakkere patronen, meer stress etc. Nu heb ik tools om dit te veranderen."

 

 

E-Boek 'Why your Mindset is your most powerful tool'

Dit E-book biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Leer hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve, hoe je belemmerende overtuigingen kunt herkennen en vervangen, en hoe je een mindset van succes en overvloed kunt creëren. Ontdek de kracht van jouw mindset!

 

Why your Mindset_KK.pdf