Mindset coach

Ken je dat? Je blijft hangen in negatieve gedachtepatronen. Als er zich een situatie voordoet waar je niet op had gerekend, schiet je gelijk in de stress. Je beseft je dat je jezelf gek maakt en dat dit nergens voor nodig is, maar ophouden lukt ook niet. Dat is zonde! Je maakt het jezelf moeilijk zonder reden. Bovendien zorgt dit vaak nog voor een slechtere uitkomt van de situatie ook. Als mindset coach help ik je met die negatieve gedachten aanpakken en het heft weer in eigen handen krijgen. Vanaf nu ben jíj degene die bepaalt wat er gebeurt en hoe je reageert, niet je oude gedachtepatronen.

Wat is een mindset coach?

Als mindset coach ga ik, samen met jou, aan de slag met je mindset veranderen. Maar wat is een mindset? Jouw mindset is de manier waarop je in het leven staat. Met jouw mindset zie je de wereld op een bepaalde manier, denk je op een bepaalde manier en krijg je bepaalde resultaten. Je mindset is dus ook de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling. Een verandering van je mindset en mentale veerkracht creëren zal een verandering van je gedachten omvatten en dit zal je acties sterk beïnvloeden.

Als mindset coach gaan we samen kijken naar wat voor jou werkt en wat je wilt bereiken. We zullen werken aan het ontwikkelen van motivatie, in je innerlijke kracht staan, je focus behouden en je doelen behalen. Dit doen we door positieve gedachtepatronen te stimuleren en belemmerende overtuigingen uit te bannen.

Mindset coach
Mindset coach

Het belang van een mindset coach

Een mindset coach, zoals ik, helpt je de belemmerende gedachten in eerste instantie te signaleren. Vaak heb je zelf niet eens door dát je negatief denkt en dat dit überhaupt invloed heeft op de wijze waarop je handelt. Ik zorg ervoor dat je je hiervan bewust wordt én dat je de juiste tools in handen hebt om dit aan te pakken. Je zult merken dat je flexibeler bent in veranderende situaties, dat je in je eigen kracht staat, positiever in het leven staat en je eigen geluk hoog in het vaandel hebt. Op deze manier helpt een mindset coach zoals ik je met een transformatie binnenin jezelf.

Plan een afspraak in

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en hoe mijn sessies eruitzien? Neem dan contact op. Dit doe je door het contactformulier op mijn website in te vullen. Bovendien kun je ook mijn gratis e-book of een audiofragment downloaden om een kijkje te krijgen in mijn werkwijze.