Mindset veranderen

Je brein en je Mindset hebben meer macht dan je denkt; ze bepalen je hele leven. Diepe overtuigingen leggen vast hoe jij de wereld ziet, hoe je erover denkt, welke woorden je gebruikt en dus uiteindelijk ook hoe je handelt. Hier zul je dagelijks misschien niet zoveel stil bij staan, maar dat maakt het niet minder waar. Ik help je die diepe overtuigingen en dus je Mindset veranderen. Samen gaan we aan de slag om stappen te zetten richting een Mindset die voor jou werkt en die past bij jou, je doelen en je leven. Durf jij het aan?

Gedachtepatronen en je mindset veranderen

Je maakt iets mee en schiet gelijk in een bepaalde emotionele staat. Je wordt er heel angstig van of juist heel boos. Dit bemoeilijkt het leven voor je. Je wordt in negatieve zin beïnvloed door je gedachtepatronen. Want als je er achteraf op terugkijkt, was zo’n reactie helemaal niet nodig. Toch is het best logisch; jouw gedachtepatronen veroorzaken dit. Door je bewust te worden van die gedachtepatronen, kun je uiteindelijk je Mindset veranderen en Mentale Veerkracht opbouwen.

Om dit te realiseren, kijken we samen naar wat die gedachtepatronen inhouden en wat daar de trigger voor is. Door de juiste vragen aan je te stellen, je nieuwe inzichten te geven en je praktische tools te bieden om hiermee om te gaan, is je Mindset veranderen binnen handbereik.

Mindset veranderen
Mindset veranderen

Negatieve gedachten omzetten in positieve

Je Mindset is de lens waardoor je naar de wereld kijkt. Misschien is een bepaalde situatie helemaal niet zo negatief als je denkt, maar maak jij dat ervan. Je kunt nu eenmaal niet bepalen wat er gebeurt, maar wel hoe jij daarop reageert. Om positieve gevolgen uit te lokken, is het daarom belangrijk dat je positief handelt. Voor dat positieve handelen, is het omzetten van negatieve gedachten naar positieve gedachten heel belangrijk. Daar help ik je mee door je in staat te stellen deze tijdig te signaleren en je Mindset veranderen mogelijk te maken dankzij uit tee gaan van je eigen kracht.

Geen onzekerheid meer maar stevig in je schoenen staan. Geen angst meer door een veranderende situatie, maar de flexibiliteit en kracht hebben om hier het beste van te maken. Niet meer eindeloos verdwalen in negatieve gedachtepatronen, maar de focus hebben om tevreden te zijn en een positieve uitkomt te realiseren. Dát is wat je krijgt als je kiest voor Mindset veranderen bij mij, Katrien Klomp.

Neem contact met mij op

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en of we een match zijn? Neem dan contact op. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of jouw mindset veranderen past bij mijn aanpak. Je kunt mij bereiken via de contactpagina. Lieve groet, Katrien Klomp.