Ik heb geen tijd om maanden een traject te volgen.

Kies jij voor jezelf? Voordat je het weet ben je weer een half jaar verder zonder verandering. Ga jezelf nu écht veranderen, zodat jij meer rust in je lijf creëert, meer energie en meer werkplezier ervaart, in slechts 4 maanden!

Hoe ga ik dit betalen?

Jij kiest voor jezelf, niemand anders kan voor jou beslissen.

Je kunt als werknemer informeren of jouw werkgever de kosten wil vergoeden. Het is voor werkgevers interessant om een traject aan hun werknemers aan te bieden. Om zo langdurig ziekteverzuim te voorkomen.

- Je kunt meteen beginnen; je hoeft niet te wachten, geen verwijzing nodig

- Het draait om jouw gezondheid met daarbij een behandeling op maat

- Geen eigen risico van 385 euro per kalenderjaar kwijt

Als ZZP'er kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten.
In overleg wordt een passende offerte gemaakt.

Meditatie en ademhaling.... Hoe kun je aan niks denken, want die gedachten die komen en gaan daar heb je toch geen controle over? Ik vind het allemaal maar zweverig.

Dat is de kunst van meditatie. Er zijn gedachten maar ze vallen je even niet lastig, je gaat er niet over nadenken, je laat ze gaan want de aandacht gaat naar je ademhaling. In deze drukke tijd mogen we best even stil staan in het moment.

Heb ik echt wel stress klachten?

Als je twijfelt neem dan contact met me op voor een gratis kickstart gesprek, we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Wat zouden anderen ervan vinden?

Jij bent de baas over jouw lijf. Wil jij meer rust in je lijf, meer energie, werkplezier, minder irritatie en meer plezier? Dan is dit traject voor jou!

Je hebt geen invloed op de gedachte van de ander. 

Een EMDR sessie kan toch alleen bij psychologen? Dat is toch heel heftig?

Jouw belemmerde overtuigingen kan ik wegnemen met een EMDR sessie. De EMDR sessie bij psychologen zijn vaak gericht op PTSS.

Een EMDR sessie werkt uit, door rust te nemen.